Hair goals, realized

Stylingproducten moeten makkelijk en leuk zijn om te gebruiken, betaalbaar en luxe. Daarom heeft Keune Haircosmetics Style ontwikkeld, een veelzijdige verzameling stylingsproducten voor modern, perfect-imperfect haar. Ze zijn stuk voor stuk met liefde ontworpen voor sexy textuur, veel volume, schitterende glans en nog veel meer. Wat je hair goal ook is, met Style kun je 'm waarmaken! Oh, en de producten ruiken ook nog eens zalig, al zeggen we het zelf.

De beste ingrediënten

Geperfectioneerd door de wetenschap

Een chic jasje

Prep: Creëer je basis.

Stap één: het creëren van een perfecte basis. Breng het product aan op vochtig haar en föhn. Nu is het tijd om te stylen. Grijp naar één van de thermische stylingsproducten om het haar voor te bereiden en te beschermen tegen temperaturen tot 230°C.

Shape: Geef je style vorm.

Nu wordt het pas echt leuk! Geeft het haar karakter, laat het glanzen of ga voor een extra matte look. Breng je style tot leven! Style producten zijn makkelijk te gebruiken en zo veelzijdig dat ze aanvoelen als een natuurlijk verlengstuk van jezelf.

Finish: Perfectioneer je look.

Fixeer nu je style. Gebruik één van de producten om je look de hele dag en nacht mooi te houden, het haar tegen luchtvochtigheid te beschermen of als finishing touch: meer glans, volume of texture. Even sprayen en klaar!

Acht categorieën voor het gewenste resultaat

Volume

Voor wanneer je een statement wil maken

Texture

Voor de 'net uit bed' look

 

Heat Protect

Voor veilig stylen met hitte

Refresh

Voor een schoon en fris resultaat

Smooth

Voor zacht en glad haar

Curl

Voor bouncy krullen

Fix

Voor sterke fixatie

Gloss

Voor lekker veel glans

Hold & Shine factor

De getallen op de verpakking verwijzen naar de hold- en shinefactor. De range is 1 tot 10, waarbij 1 staat voor een lage hold en 10 voor maximale hold of shine. De nummers maken het makkelijk om je favoriete product te vinden en te herkennen