Derma

Derma Sensitive

We hebben Care Derma Sensitive van Keune speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Care Derma Sensitive, met zorg samengesteld om het risico op een allergische reactie te voorkomen, kalmeert de droge hoofdhuid en gaat jeuk tegen. De productlijn bestaat uit een zeer milde, sulfaatvrije shampoo en een verzachtende lotion voor de hoofdhuid.

De milde producten bevatten geen alcohol of kleurstoffen, zijn geschikt voor gekleurd haar en hebben een allergeenarm parfum. Gebruik Care Derma Sensitive regelmatig voor een ontspannen, verzorgde hoofdhuid en zacht, gezond haar.

Kalmeert de gevoelige, geïrriteerde hoofdhuid

 

Derma Regulate

De dagen van vet haar zijn geteld. Het Derma Control Complex in onze Care Derma Regulate-producten voorkomt overmatige talgproductie. Biozwavel en betaïne herstellen de natuurlijke functie van de hoofdhuid. Care Derma Regulate shampoo is hard tegen vet, maar mild voor je haar. Gebruik de shampoo regelmatig voor een gekalmeerde hoofdhuid, een fris gevoel en heerlijk zacht haar.

Herstelt het evenwicht van vet haar en een vette hoofdhuid

Derma Exfoliate

De ene schilfering is de andere niet. Schilfervorming kan verschillende oorzaken hebben: allergieën, gevoeligheid of een droge hoofdhuid. Maar het kan ook roos zijn! Geen paniek. Care Derma Exfoliate van Keune biedt de oplossing.

Onze Care Derma Exfoliate Shampoo bevat octopirox, een bestanddeel dat overmatige schilfervorming stopt en zichtbare roos wegneemt. De antibacteriële eigenschappen van de shampoo ontspannen de talgklieren voor een ontspannen hoofdhuid zonder jeuk. Het resultaat: een gezonde hoofdhuid en prachtig, gezond haar.

Zeg maar dag tegen roos

 

Derma Activate

Heb je te maken met broos, dof of dunner wordend haar en tijdelijk haarverlies? Geen nood! In veel gevallen kan haarverlies worden voorkomen, vertraagd of zelfs tegengehouden door het metabolisme van de hoofdhuid te stimuleren. En dat is precies wat Care Derma Activate doet.

De liposomen in de lotion transporteren essentiële mineralen, biotine en de haargroei bevorderende takanal en cafeïne naar de cellen van de hoofdhuid. Derma Activate bevat een verjongende shampoo, een leave-in Thickening Spray om het haar dikker te maken en een lotion die de hoofdhuid stimuleert. Door regelmatig gebruik wordt je haar dikker en voller en wordt de natuurlijke functie van je hoofdhuid hersteld.

Verjongende werking