Eigenaresse Linda Rewijk

Ik deed mijn eerste ervaringen in de kappersbranche op als 16 jarige door te werken in verschillende salons.
Hierdoor heb ik veel geleerd en ruime kennis op gedaan. Om door te groeien in het vak volg ik nog altijd verschillende trainingen zoals vernieuwde knip- en kleurtechnieken, vlecht- en opsteek technieken en product cursussen.

Na een aantal jaren in de salon te hebben gewerkt heb ik in Augustus 2013 de stap genomen om voor mezelf als kapster aan huis te beginnen. Het leukste van het aan huis knippen is de persoonlijke band met de klant, zodat ik een eerlijk advies kan geven waardoor ik een passend kapsel kan maken. Het geeft mij dan ook een goed gevoel wanneer ik een klant met zijn/haar nieuwe kapsel tevreden en zelfverzekerd verlaat

Sinds februari 2019 ben ik overgegaan van papieren agenda naar digitale agenda van Salonized, dat past perfect bij mijn wensen van een alles in 1 kassasysteem. Een fantastisch systeem en een ware aanvulling op mijn onderneming. Door het gebruik van Salonized wordt het plannen van afspraken, benaderen van klanten en het bijhouden van mijn administratie zoveel malen makkelijker!