Ben jij al klaar voor de zomer?!

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 11:42

Heerlijk die eerste echte zonnestralen op je hoofd én haar. Zelfs de lente begon goed, dus dat belooft wat voor de zomer. Hoe fijn de zon ook is, helaas wordt ons haar er iets minder blij van. Maar goede verzorging doet wonderen. Wij gaan je daarom helpen om je haar zomerklaar te maken. Met onze handige en doeltreffende tips en tricks gaan we ervoor zorgen dat je ook de zomer tegemoet gaat met een hippe en verzorgde look.

Bescherm je haar optimaal tegen de zon.

Net als je huid heeft je haar goede verzorging nodig. In de zomer vraagt je huid vaak om extra hydratatie en goede zonbescherming. Bij je haar is dit niet anders. Je haar heeft het namelijk behoorlijk zwaar te verduren bij extra veel UV-straling. Maak daarom de Care Sun Shield-producten in de zomer onderdeel van je verzorgingsritueel.

Stap 1 - Gebruik de Sun Shield shampoo voor een milde reiniging en verwijder de zonnebrandcrème, chloor en eventueel zout water uit je haar.

Stap 2- Pak daarna de Sun Shield conditioner. Deze conditioner is als een aftersun voor je haar en verrijkt met Shea Butter om de vochtbalans van je haar weer te herstellen.

Stap 3 - Sluit je ritueel af met de Sun Shield olie. Deze olie biedt perfecte hydratatie voor je haar tijdens zonnig weer en zorgt ervoor dat je haar niet uitdroogt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.