Dessata Anti-klit borstel

Gepubliceerd op 2 juli 2019 19:26

De ideale borstel om zonder tranen je haar te borstelen. Geschikt voor alle haartypes, voor krulhaar en zelfs extensions. Door de drie verschillende lengtes in de borstel dringt de borstel perfect door het haar. En het borstel beslag is zo flexibel dat het haarbreuk voorkomt en zacht is voor de hoofdhuid. In veel verschillende kleuren leverbaar. Kies je kleur!

De Dessata Anti-klit borstel bestaat uit 440 innovatieve borstelharen in drie verschillende lengtes. De borstelharen beginnen te buigen wanneer er teveel spanning op het haar komt te staan, waardoor de borstel het haar perfect ontwart en moeiteloos door nat en droog haar glijdt zonder het haar te breken en te beschadigen.

De Dessata borstel is geschikt voor alle haartypes dik, fijn, zwak en krullend haar.
Dessata borstels zijn perfect voor jonge kinderen, ze ontklitten pijnloos tijdens het borstelen.

Een groot voordeel is dat u geen statisch haar krijgt met Dessata Borstels. Traditionele haarborstels zijn gemaakt van goedkoop plastic die een ophoping van statische elektriciteit in het haar veroorzaakt, maar Dessata borstels zijn gemaakt van een speciale gel die het haar niet statisch maakt, zodat je haar zacht en glanzend blijft.

De Dessata borstel is ergonomische gevormd, zodat deze comfortabel in de hand past tijdens het borstelen, en deze het haar moeiteloos ontwart terwijl de borstelharen met de kromming van de borstel meebuigen om gemakkelijk en comfortabel te borstelen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.